• ganoderma ganoderma-text NA KITAJSKEM JO ŽE VEČ TISOČ LET

  OBRAVNAVAJO KOT ZELO

  UČINKOVITO ZDRAVILNO RASTLINO.
  ZDRAVILNA RASTLINA

  KATERA NIMA STRANSKIH UČINKOV

  NITI PO DOLGOTRAJNI UPORABI.
  IZBOLJŠA OSNOVNO STANJE
  ORGANIZMA, IMA SAMOZDRAVILNO MOČ.
 • ganoderma ONE DRAGON MODEL CELOTEN PROCES, OD PROIZVODNJE
  DO PRODAJE, JE V ROKAH PODJETJA.
 • ganoderma URESNIČI
  SVOJE SANJE Z DXN!
  VZTRAJAJ ZA SVOJE ZDRAVJE! BODI MATERIALNO NEODVISEN! ŽIVI NA VIŠJEM ŽIVLJENJSKEM NIVOJU! URESNIČI SEBE!
video PRIDRUŽITE SE
SEDAJ!
2017 september
pon tor sre čet pet sob ned

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

Prijava na obvestila

Ime:

E-mail:

Informacije o izdelku
Poslovna priložnost

Vnesi besedo!

captcha
Za novo besedo!

POKLIČEMO VAS!

Če bi se o poslu raje z mano ali z mojimi sodelavci pogovorili osebno, nam prosimo napišite svoje
Ime:

 

Please enter your country code next to your phone number!

telefonsko številko:

 

Skype naslov:

 

ali e-mail naslov:

 

and type the word!

captcha
Get a new text!

 

maj

11

Dober marketinški načrt

11. maj 2015 ponedeljek

Res dober marketinški načrt

Ker sem se začela malo bolj ukvarjati z zdravim načinom življenja, mi je med skoraj vsakodnevno potjo padel v oči en klub za zdravo življenje. S težkimi zavesami, nič se ne vidi skozi, samo piše klub za zdravo življenje s svetovanjem.

'' O, super pa grem pogledat kaj je notri,'' sem si rekla.

Prvi vtis

Led je bil prebit s prvim vtisom, z napisom na vratih.  Tukaj se je ponovno pokazala pomembnost prvega stavka ki ga izrečemo, naslov bloga ki ga napišemo, …

Ker če bi na vratih pisalo to, kar je dejansko bilo notri, vem da ne bi nikoli vstopila. Lahko še povečujem napetost ali pa vam kar povem, da v tem klubu ni bilo ničesar drugega kot proizvodi enega mrežnega marketinškega podjetja.

Ampak odmakniti se nisem več mogla, saj sem bila že opažena. Super, sem si rekla, vsak dan se naučim kaj novega in tudi od tukaj bom odnesla novo znanje. In se prepustila.

Če bi gospa, ki je zelo podjetna, v temu poslu je že 3 leta in ima svojo podjetje, karkoli vedela o temu kako se dela z ljudmi, bi me mogoče še pridobila (">se še spomnite barvne tehnike?). Tako pa sem odšla še z enim prepričanjem zakaj mi je všeč in vem da deluje, mrežni marketinški načrt pri DXN-u.

 

Dober plan zaslužka in delovanja

Kot prvo si lahko pogledate ">kako izbrati MLM podjetje. Pomembno je da je marketinški načrt preizkušen. Vem da se včasih dobro sliši da ste nekje čisto na začetku in imate možnost da ste prvi, ampak če niste resnično strokovnjak na področju plana zaslužka marketinga, zaupajte tistim ki so ali tistim ki so ta načrt preizkusili.


-          Zato mi je pod prvo všeč da je na tržišču že več kot 20 let, torej PREVERJENO DELUJE!

-          Začetni vnos je zelo nizek (20 €) in ni članarina. Članarine sploh ni. Ko vplačate 20€ ni potrebno plačati ničesar več. Torej lahko svoj posel začnete že z 20 €. In če kupite samo en proizvod na leto, vam nikoli ne poteče. Sedaj imajo celo novosti pri nakupih kakšnih paketov, da je celo ta članarina že vključena zraven. Za tiste ki bi radi zaželi delati, pa nimajo niti 20 € (tudi takpni res obstajajo), niti to ni obvezno. Vpišete se lahko tudi čisto brezplačno.

-          Nobenega nakupa ni potrebno narediti, niti ni obveznih začetnih paketov da se lahko začne delati.

-          Ko dosežete rang ali procente za izplačilo, nikoli, ampak res NIKOLI ne padete več nazaj. Tudi če ničesar ne kupujete. Če ste diamant ste diamant in nikoli ne morete več postati samo član ali star ruby. Zato vam tudi procenti za izplačilo ostanejo isti.

-          Sistem ne deluje na dveh nogah. Plačani ste od čisto vsakega člana. Zato je dobro širiti svojo MREŽO v širino in globino.

-          Odprt je po celem svetu.

-          Zraven prejmete internetne strani ki so že pripravljene v različnih jezikih za lažji prihod tudi v druge dežele.

-          Poštnina je ugodna in lahko se delajo SKUPINSKA NAROČILA, zato se lahko poštnina razdeli, poleg vsega pa je pri določen znesku (tudi pri skupinskih naročilih) brezplačna.

-          Da ne govorim o temu da so pri DXN-u res proizvodi ki preverjeno delujejo pozitivno na naše telo. Preverjeno in deljeno že s tisočimi zgodbami.

Verjetno je še ogromno prednosti, ki se jih jaz ne spomnim.  Ja, ena od teh je bila da pri DXN-u nimate 'prepovedi' da ste še v kakšnem drugem mrežnem marketingu. Ker ta gospa ni upala niti poslušati da obstajajo še kakšne možnosti.

 

Delo z ljudmi

Kaj sedaj?

Jaz sem zelo vesela da sem stopila skozi tista vrata, saj sem se res naučila veliko, poleg tega pa dobila še kakšno potrditev da res delam pravilno in se izobražujem v pravi smeri.

Nikoli ne pozabite da je mrežni marketing delo z ljudmi. Ni toliko pomembno kaj imate, v vseh ste lahko uspešni, če boste vedeli da delate z ljudmi. Nobeno novo znanje ne sme biti predrago in nikoli ne veste vsega. Zato kdaj pa kdaj tudi poslušajte druge, saj imate vso pravico si na koncu ustvariti svoje mnenje.

Zato bom vesela vašega mnenja o mrežnem marketingu DXN-a

 

.

 

Hvala!

DXN Facebook Share Share on Facebook

© Copyright DXN Europe 2009.